Hétvégi mérkőzés eredmények

Az edzők beszámolóit a hétvégi mérkőzésekről alább olvashatjátok:

U8

Vitárius Károly és Veres Marcell

„Az U8-as csapatunk Kék tornát rendezett vasárnap, ami a bajnokság legerősebb csapatait vonultatja fel. Nagyon jó meccseket láthattunk. Volt tempós játék, jó passzok, önfeláldozó védekezés és egy új kapust is felavattunk ebben a kategóriában. Jó volt látni a csapat egymást segítő munkáját. Egy ilyen torna számukra a hétvége legjobb programja.”

 

U10

Kék torna

Keszthelyi Zoltán

„Szombaton a Szeged, a Sportország és a Debrecen csapataival játszottunk. Rögtön az első meccsen nagy intenzitással kezdtünk a Szeged ellen. Igazi ki-ki mérkőzés volt parázs csatákkal. Ezt a lendületet sikerült tovább vinni a Sportország és a Debrecen ellen is. Az utolsó csata újra a Szeged ellen, már érezhető fáradtsággal telt. Valahonnan mégis sikerült energiát mobilizálnunk, így fogcsikorgatva, de tisztesen helytálltunk. A hétvégén akaratból és küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a gyerekek.”

Sárga torna

Zaccomer Ákos

„A tornát az UTE 2 ellen kezdtük, amely egy szoros mérkőzésnek bizonyult. A folytatásban a Tatabányai Polipok ellen játszottunk, ahol mindenki magabiztosan játszott és rengeteg gólt tudtunk szerezni. A Kárpáti Farkasok ellen is egy ki-ki mérkőzés volt. A végén ismét az UTE 2 ellen küzdhettünk meg, amely egy színvonalas mérkőzés volt. Összeségében elégedett vagyok a csapattal és külön örülök annak, hogy a passzív játékosok aktívak voltak végig. A fáradtság ellenére mindenki küzdött, korcsolyázott és mindent megtettek a győzelemért.”

 

U12  Csíkkarcfalva KML Torna

8 csapat vett részt a tornán Ajka, Debrecen, Corona Brasov, SZJA Medvék, SZJA Farkasok, SZJA Rókák, SZJA Farkasok, ahol kettő négyfős csoportra osztották a csapatokat. Csoporton belül 3 mérkőzést játszottak a csapatok. A mi csoportunkban az Ajka, SZJA Medvék és Farkasok kerültek. Ezt követően a csoportban elért eredménytől függően játszhattunk a Debrecen ellen a döntőbejutásért. A döntőben az Ajka csapata ellen küzdött meg az U12-es csapatunk, ahol alul maradtak, így a második helyezést hozták el.

Az eredmények az alábbiak alapján alakultak:

HKB – SZJA Medvék 10:1

HKB SZJA Farkasok 4:2

HKB – Ajka 2:3

HKB – Debrecen 4:2

HKB – Ajka 2:5

Roczanov Zsolt

„Jól indult a torna már az első mérkőzésen megmutattuk, hogy tőlünk tartania kell majd mindenkinek, ugyanis 10-1-re múltuk felül az SZJA Medvék csapatát.

A folytatásban az SZJA Farkasokat is le tudtuk győzni, majd 1 gólos különbséggel kaptunk ki az Ajkától így csoportmásodikként mehettünk az elődöntőbe, ahol a Debrecen ellen küzdöttünk meg. Küzdős, melós mérkőzés által 4:2-re nyertünk, amellyel egyenes utunk volt a döntőbe. Vasárnap az Ajkával játszottuk a döntő mérkőzést, sajnos a mi gyerekeinken jobban kijött a fáradtság, így az Óriások 2:5-re legyőztek minket.

Úgy gondolom, hogy minden elvárásom felül múlta a csapat, végig fegyelmezetten, szívvel-lélekkel játszottak. A csapat egység ez alatt a három nap alatt látványosan sokat fejlődött. A sok briliáns egyéni megoldás mellett, végre többször is előtérbe került az önzetlen összjáték, amit öröm volt látni.

Teljes mértékben elégedett vagyok a csapattal, amit tudtak azt kihozták ebből a tornából és ez a második hely egy ilyen erős tornán nagyon nagy eredmény.”

 

U14

HKB – Kárpáti Farkasok 12:1

HKB – OHA 6:1

Francsics Bence

„A múlt héten két mérkőzést is játszott Knights csapatunk. Csütörtökön a Kárpáti Farkasok csapatát fogadtuk a Tüskesátorban. Az előző mérkőzéshez hasonlóan, már az első játékrészben sikerült nagy fölényt szerezni, amit tovább gyarapítottunk a mérkőzés folyamán. 12-1-es győzelemmel zártuk a mérkőzést. Különösen örülök annak, hogy az edzésen gyakorolt szituációkat bele tudtuk építeni a játékunkba.

Szombaton Óbudára utaztunk. A csapat küzdésére nem volt panasz, sikerült betartani azokat a dolgokat, amiket kértünk a játékosoktól, ennek meg is lett az eredmény, 6-1-es győzelemmel zártuk a mérkőzést.”

 

U16

HKB – UTE 3:1

Gömöri Csaba

„A mérkőzést nem kezdtük koncentráltan, mégis mi kerültünk előnybe, ami aztán picit megnyugtatott minket. Ennek köszönhetően sikerült még egy gólt szerezni a harmadban, sőt volt esélyünk arra is, hogy eldöntsük a meccset. A második harmad az elkerülhető kiállításaink miatt nehézkesen indult, de ebben a játékrészben is rengeteg helyzetet elpuskáztunk, amiért nem voltam nyugodt. A harmadik harmadban ismét mi játszottunk jobban, de ekkor is fölösleges kiállításokat csináltunk és a meccs vége felé ebből szó szerint talált egy gólt az ellenfelünk. A végére szerencsére tudtunk még egy gólt szerezni, amivel eldöntöttük meccset.

Nagyon kellett ez a győzelem, hiszen mindjárt 2 helyet is előreléptünk, így nyugodtabban várjuk az OHA csapatát a hétvégén.”

Hajrá HKB!

Navigáció