Hétvégi mérkőzés eredmények 02.11-12

A hétvége folyamán főként idegenbeli mérkőzések voltak megtartva az utánpótlás korosztályokban. Az edzők az alábbiak szerint értékelték a mérkőzéseket:

HKB U8 Sárga Torna

Vitárius Károly, vezetőedző

Vasárnap sárga tornán vett részt csapatunk bő létszámmal. Minden kis játékosunk kivette a részét a sikeres szereplésből. Ráadásul a szokásos 4 mérkőzés után egy plusz meccsre is futotta az erőnkből, ami szintén sikeres volt. Voltak a piros csapatból feljátszó játékosok, akik nagyon jól alkalmazkodtak a nagyobb tempóhoz és a következő idény reménységei lehetnek. Többen szerepeltek már kék tornákon, ahol a megszokott játék gyorsasággal itt sakkban tartották az ellenfeleket. Így volt kapusunk is, aki volt, hogy néha unatkozott, de amikor kellett sikeresen védte a kapunkat. Tehát nagyon élvezetes játékkal zártuk a hetet. Gyerekek, szülők, edzők, mindenkinek jó napja volt. Hajrá HKB U8!”

HKB U10 Kék torna

Egyedi Noémi, edző

„A szombati napon a Vasas Jégcentrumba látogattunk el, ahol 4 kemény mérkőzést játszottunk. A kék torna az új szabályok szerint ment, ami még mindig szokatlan a gyerekek számára. Nagy intenzitású mérkőzések voltak, ahol inkább az egyéni megmozdulások domináltak, de esetenként szép passzjáték is előfordult. A gólok többségét főként ugyanazokból a hibákból kaptuk, amelyeket a jövőben ki tudunk javítani, ezzel is erősítve a játékunkat. Az egyik csapat egyéb okok miatt nem tudott eljönni a tornára, így egy vegyes csapatot állítottunk össze, ahova mi is adtunk egy játékost, aki nagyon szépen helyt állt a körülményekhez képest és büszkék lehettünk rá.  Az edzéseken elvégzett munka kifizetődni látszik. Összeségében mindenki élvezte a tornát és sok játéklehetőséget kapott az összes játékos, így a fejlődés garantált.”

HKB U12 Pirates – Szeged

Nochta Kristóf, másodedző

„Ismételten egy jó és tanulságos mérkőzésen vagyunk túl. Az első játékrészben sem mondanám, hogy rosszul játszottunk, viszont a tempó nem volt az igazi. Talán a szokásosnál hosszabb buszút miatt nem úgy mozogtak a lábak, viszont összességében a játék képe nem volt rossz. A második harmadtól már azt az energiát kaptuk a csapattól amire ténylegesen képesek a srácok. Persze egyszer-kétszer beszorultunk a kapunk elé hosszabb időre, viszont ez nem meglepő, ha a bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapata ellen játszunk. Összességében elmondható, hogy a Szeged uralta a mérkőzést, viszont nem voltunk könnyű ellenfelek. Meg tudtuk nehezíteni a dolgukat.

Úgy gondolom meccsről meccsre előre tudunk lépni mind csapatkohézióban, mind pedig a játék különböző elemeiben. A szezon végéhez közeledve kifizetődni látszik az a sok munka, amit a gyerekek beletesznek hétről hétre és ez nagy örömmel tölt el.  Bizonyítási vágytól fűtve készülünk a jövő hét végi mérkőzésünkre!”

HKB U14 Knights – Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (3-4)

Francsics Bence, vezetőedző

„Egy végletekig kiélezett meccset játszottunk a fehérvárral. Rögtön a mérkőzés elején nagy nyomást tudtunk helyezni az ellenfél kapujára, aminek meg is lett az eredménye, kétszer is sikerült vezetést szereznünk, sajnos az első két emberelőnyét ki tudta használni a Fehérvár, így 2-2-es állással fordultunk a záró harmadra. Sajnos a harmadik harmadra kezdtünk fáradni, jött egy perc rövidzárlat, ahol két gólt is kaptunk, Sikerült még egyszer betalálnunk, de az egyenlítésre már nem maradt időnk.

Teljes mértékben büszke vagyok a játékosokra minden téren, innentől a célunk, hogy megszerezzük az 5. helyet.”

HKB U14 Warriors – Jégoroszlánok (1-2)

Gömöri Norbert, másodedző

„Szombaton Tökölön játszottunk a Jégoroszlánok csapatával, sajnos álmosan kezdtük a mérkőzést, így 2 gyors kontrából két gólt is kaptunk. A srácok összeszedték magukat és szinte végig dominálni tudtak a mérkőzés hátralevő részében, de sajnos csak a szépítés jött össze. Varjuk a helyosztókat és szeretnénk minél előrébb végezni.”

Navigáció