Gyergyói HK-HKBP 5:2 – összefoglaló

Ahogy korábban írtunk róla, a fiúk buszra szálltak és Gyergyószentmiklósig meg sem álltak, ahol tegnap este le is játszották a mérkőzésüket a helyi csapat ellen.

Az első harmadban két találat született. Az 5. percben Jereme Tendler szerezte meg a mérkőzés első gólját. A 19. percben pedig Andreas Valdix juttatta a hálóbba a korongot.

A második harmadban sem nekünk kedvezett a korongjárás. A 24. percben Péter Zsolt, szerezte a második játékrész egyetlen találatát.

A 45. percben Ryan Rupert lőtte a Gyergyó 4. gólját. Erre szerencsére már nekünk is volt egy-két keresetlen korongunk. A 46. percben Németh Árpád tudott szépíteni, és megszerezni a Hokiklub Budapest első gólját. Ez úgy látszik megadta a srácoknak a lendületet, ugyanis a 46. percben Michal Satek (assist: Lévai Máté, Kristoffer Pihlqvist) szintén találatot szerzett. A mérkőzés utolsó gólját a 60. percben Jereme Tendler szerezte.

A következő fordulókat itthon játssza a csapat, 10-én a Fehérvári Titánok, 13-án pedig a Gyergyói HK látogat a Tüskecsarnokba.

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció