EWHL Supercup-on is legyőztük a MAC-ot

A szombati napon újból a MAC Marilyn csapatával találkoztak a lányok az EWHL Supercup újabb fordulója kapcsán. Szerencsére ez a mérkőzés is hasonlóan jól sikerült, mint a szerdai a Női OB1-es találkozó.

Már a mérkőzés legelején sikerült megszereznünk a vezetést. A 3. percben Szamosfalvi Petra védhetetlen góljával került fel az eredményjelzőre az 1-0-s eredmény. A lányok még ebben a harmadban szerették volna bebiztosítani magukat, így a 18. percben Jókai-Szilágyi Kinga találatával alakult ki a 2-0-s végeredmény. Neki Dabasi Réka adta a gólpasszt.

A második és harmadik játékrészben mindkét csapat nagyon küzdött. Szerencsére a védelmünk szikla szilárd volt, így gond nélkül védték a lányok a támadásokat. Az ellenfélnek esélye sem volt a kapunk közelében. Emellett mi sem kíméltük az ő védelmüket, folyamatosan igyekeztünk támadó játékot játszani.

Mika Väärälä vezetőedzőt kértük, értékelje a mérkőzést: „Nem volt egy könnyű mérkőzés. Sajnos több sérültünk is volt, akiket nélkülöznünk kellett, illetve többen beteged voltak. Ennek ellenére küzdöttünk és nagyon jó támadásaink voltak. Nagyon tetszett a csapat hozzáállása, elégedett voltam a lányokkal. A kapus teljesítmény is nagyban hozzásegített minket a végeredményhez, illetve a jó csapatmunka.”

Ezzel egy újabb mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött a MAC Marilyn ellen, amit nem csak megnyertünk, de kapott gólok nélkül hagyhattuk el a jeget a mérkőzés végén. A mai napon 15:30-kor ismét összecsap a két rivális a Tüskecsarnokban a Női OB1-ben, amit itt követhettek online.

Csak így tovább lányok! Hajrá KMH!

Navigáció