EWHL gyűjtő mérkőzés

A múlt hétvégén az EWHL Szuperkupa utolsó hazai fordulóján Noéminek és az Együtt a Kisangyalokkal Alapítványnak gyűjtöttünk, hogy segíthessünk a gyógyulásában.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott és jegyet váltott a mérkőzésre!

Továbbá a támogatóknak is szeretnénk megköszönni a segítséget és a felajánlásokat. A HP cég lett a rendezvény és a gyűjtés fővédnöke, így Nekik különösen köszönjük. Emellett több beszállítónk, mint például a Marczi Skate is beszállt a gyűjtésbe. Szeretnénk még megköszönni az EWHL-es lányoknak, és minden KMH-s munkatársnak és edzőnek is a felajánlásokat!

A segítségetekkel fél millió forintot sikerült összegyűjtenünk, ami azt  gondoljuk egy nagyon szép összeg, és büszkén fogjuk odaadni Noémi alapítványának ezt a pénzt, jobb helyre nem is kerülhetne.

A mérkőzés is nagyon szépen sikerült, ezért külön gratulálunk a csapatnak.

Az első gólra hamar sort kerített Huszák Alexandra. A 4. percben talált a halóba, ezzel megszerezve a vezetést. (1:0) A 15. percben a Bratislava játékosa Lucia Istocyova tudott egyenlíteni. (1:1)

A második játékrészben a 23. percben született egy gól, ezzel Lucia Haluskova szerezte meg a vezetést a vendégcsapatnak. (1:2) A harmad további felében a lányok nagy küzdelmet vívtak egymással, de gól nem született.

Az utolsó harmadban teljesen átvettük az irányítást. Rögtön a 41. percben sikerült egyenlítenünk Huszák Alexandra találatával. (2:2) Ezután az 50. percben szintén Huszák Alexandra lőtt gólt, amivel átvették a lányok a vezetést. (3:2) Az 53. percben Somogyi Vivien (4:2), az 57. perceben pedig Grkovic Jelena szereztek gólt. (5:2)

Azt gondolom, méltó mérkőzés volt ez egy jótékonysági gyűjtésnek, és még egyszer köszönjük azoknak, akik kilátogattak és segítettek Nekünk a gyűjtésben.

Szép volt Lányok! Hajrá KMH!

Navigáció