EWHL győzelem!

 

Ismét egy mérkőzésekkel teli hétvégén vagyunk túl, ahol korosztályos és felnőtt csapatunk egyaránt megmérethette tudását.

Az U10-es csapat Sárga tornán vett részt a Vasas Jégcentrumban.

Egyedi Noémi:

Öröm volt látni, hogy az egyének összeálltak egy csapattá és együtt tudtak küzdeni mérkőzéseken. Rengeteg szép gólt tudtunk lőni, valamint helyenként voltak pontos passzok is. A védekezés néhol hiányos volt, ezáltal az edzéseken erre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a jövőben. Összeségében mindenki jól érezte magát és magukhoz mérten mindenki megtette a tőle telhetőt, így fáradtan mehettek az öltözőbe.

Az U12 Vikings Miskolcon mutatta meg tudását, míg a Pirates a Szigeti Bikák ellen játszott itthon a Tüskesátorban.

Roczanov Zsolt:

Vasárnap játszottuk a szezon talán eddigi legjobb mérkőzését. Mind a védekező harmadban mind a támadó harmadban aktív gyors hokit tudtunk játszani, az eddigi hibáinkat minimalizálni tudtuk és ennek meg is lett az eredménye. Úgy gondolom, hogy a kitűzött cél, amelyet szezon elején tűztünk ki magunk elé, már látóhatáron belül van.

U14-es csapatunk a hétvégén három kvalifikációs mérkőzést játszott le, itthon a Tüskesátorban.

Francsics Bence:

HKB Knights-Vasas

Az első játékrészben kiegyenlített játék folyt a két csapat között, így 2-2-vel fordultunk a második játékrészre, ahol kemény munka folyt mindkét oldalon. A mérkőzés vége előtt öt perccel egy nagyon nagy hibát kihasználva szerzett gólt a Vasas, ez egy rövidzárlatot okozott a játékunkba és még egyszer betaláltak a kapunkba. Utolsó percben egy üres kapus góllal 6-3-ra kaptunk ki.

HKB Knights-Fradi

A mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, aminek meg is lett az eredménye, egy emberhátrányos szituációból kaptunk gólt. Egy gyors időkérés után felébredtek a játékosok és sikerült is az első játékrészben kiegyenlíteni. A második játékrészben négyszer is sikerült betalálnunk az ellenfél kapujába, így 5-1 arányban sikerült nyernünk.

HKB Knights-MAC A2

Nagyon fontos mérkőzést játszottunk a MAC A2-es csapatával, ezen a mérkőzésen dőlt el, hogy a második hatos csoportba be tudjunk kerülni, ezt a játékosok is megértették és ennek megfelelően nagyon gyors jó hokit játszottunk, rögtön az elején kétszer is eredményesek tudtunk lenni. A második játékrészben kijött a két csapat közötti különbség és még négyszer tudtunk betalálni az ellenfél kapujába, emellett a kapusunk is egy nagyon jó teljesítményt nyújtott, így 6-0-ás győzelemmel a csoportunk 5. helyén végeztünk.

U16-os csapatunk hazai pályán lépett jégre a Fehérvár ellen.

HKB – IOGJA: 7-2

Gömöri Csaba:

A mai meccsünk az első alapszakasz mérkőzés volt. A fehérvári csapat egy erős jégkorongtudással rendelkező együttes, ezáltal mindig nehéz meccseket játszunk ellenük. Összeségében, megérdemelten nyertünk a mutatott játék és a statisztikák alapján is. A mutatott játékkal egyáltalán nem voltam megelégedve, hiszen ennél sokkal több van a csapatban, de megyünk tovább és azon leszünk, hogy ennél jobban és szebben is játszunk. 10 meccsből 1 már meg van, jövő héten a Győr ellen sokkal nehezebb lesz és sokkal több kell. Ami nagy öröm volt, hogy 4. csatár sorunk is tudott játszani és kibírtuk 4 sztenderd játékos hiányát is.

 

EWHL csapatunk a Neuberg Highlanders csapatát fogadta itthon a Tüskesátorban, ahol hosszabbításban és kitartó játékkal elhozta a neki járó győzelmet.

HKB – Neuberg Highlanders: 3:2

Navigáció