Dupla Hokiklub Budapest győzelem Németországban

Szombaton az Ingolstadt, vasárnap pedig a Memmingen vendégeként lépett pályára a Hokiklub Budapest női csapata az EWHL SuperCup-ban. Mindkét alkalommal a budapestiek diadalmaskodtak!

Az Ingolstadt elleni szombati mérkőzésen a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám a harmad vége előtt, a tizenkilencedik percben Averi Nooren egyenlített Somogyi Vivien passzából.

A második játékrész 1:1-es állással folytatódhatott. A harmincharmadik percben Huszák Alexandra megszerezte a vezetést csapatának, a gólpasszokat Tóth Enikő és Dabasi Réka adták. A negyvenharmadik percben Huszák Alexandra újabb góljával már 3:1-re vezetett a Hokiklub Budapest. A gólpasszokat Dabasi Réka és Horváth Tifani adták. A negyvennyolcadik percben a hazaiaknak sikerült faragni a hátrányukból, így az utolsó harmad előtti szünetre 3:2-es budapesti vezetéssel mentek a csapatok.

A záró harmad ötvenkilencedik percében büntetőlövést ítéltek a hazai csapatnak, amivel sikerült kiegyenlíteniük. Averi Nooren utolsó másodperces góljával a Hokiklub Budapest megnyerte a mérkőzést! A gólpasszt Ungár Rebeka adta.

Végeredmény: Ingolstadt-Hokiklub Budapest: 3-4

Vasárnap a Memmingen vendégeként léptek pályára a budapesti lányok. A mérkőzésen Averi Nooren passzát követően Rónai Alexandra góljával a harmadik percben megszerezte a vezetést a Hokiklub Budapest. A kilencedik percben a hazaiak kiegyenlítettek, így az első játékrész 1:1-es állással zárult.

A harminchatodik percben Averi Nooren emberhátrányból lőtt góljával újra átvette a vezetést a magyar csapat. A második harmadban végig kemény csata zajlott a csapatok között, ami több kiállítást is eredményezett, de a Hokiklub Budapest játékosai végig fegyelmezetten védekeztek, így nem kaptak gólt a játékrészben.

A záró játékrészben a hazai csapat két gólt is szerzett, így a negyvenhatodik percben átvették a vezetést. A negyvenhetedik percben Dabasi Réka góljával kiegyenlített a budapesti csapat. A gólpasszt Averi Nooren adta. A rendes játékidő döntetlen állást hozott (3-3), így hosszabbítás következett.

A hatvanharmadik percben Tóth Enikő és Dabasi Réka átadásából Averi Nooren megszerezte a Hokiklub Budapest számára győzelmet jelentő találatot.

Végeredmény: Memmingen-Hokiklub Budapest: 3-4

Navigáció