DEBL és EWHL győzelem, Utánpótlás mérkőzések a hétvégén

 

A hétvégén a MAC Marilyn Budapest csapatát fogadtuk itthon a Tüskesátorban, ahol a mérkőzés 3-1 es győzelemmel végződött a HKB javára.

Somogyi Vivien, a DEBL vezetőedzője így látta a mérkőzést:

A lányokat arra kértük, hogy nyomják meg a harmadok első 5-10 percét, ezzel egy kicsit lelki fölényt szerezve az ellenfél felett.

Az első harmadban ez sikerült, ahol kétszer tudtunk betalálni az ellenfél kapujába. A második harmadban kicsit bent maradtunk az öltözőben, de itt is sikerült gólt szereznünk.

A harmadik harmad „paprikásabbra” sikerült, ugyanis több ütközés is volt, ahol a MAC csapata egy találatot tudott szerezni. Ezzel tudták csökkenteni a különbséget a kettő csapat között.

Összeségében, büszke vagyok a lányokra!

 

Az utánpótlás bajnokságokban az alábbi eredmények születtek:

Szombat:

U14 Warriors – Egerszegi titánok – Tüskesátor

Gömöri Norbert

Egy elég monoton odavissza hoki zajlott az első harmadban. Sajnos sok hibát engedtünk meg magunknak ezért 1-3-as eredménnyel mentünk a szünetre.

A második és harmadik harmadban sikerült átkapcsolnunk fejben és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ám ez sem volt elég az egyenlítéshez. Hiába domináltunk a meccs hátralevő részében sajnos nem sikerült egyenlítenünk.

Jó látni az eredménytől függetlenül, hogy az edzésen gyakorolt szituációk visszaköszönnek meccseken es a játékunk összképe folyamatosan fejlődik!

U14 Knights – Szeged

Francsics Bence

Szegeden játszottuk az első alapszakasz mérkőzésünket. A mérkőzés a kiirt időponttól csúszott 40 percet, így ez kicsit megborította a srácok felkészülését a meccsre.

Az első pár percet jól megnyomtuk és meg is szereztük a vezetést, majd két gyors kontra támadásból kaptunk két gólt, így 2-1-es hazai vezetéssel fordultunk a második játékrészre. A szünetben sikerült felrázni a játékosokat, aminek meg is lett az eredménye, háromszor is gólt tudtunk szerezni. A harmad vége elött 5 perccel kaptuk még egy harmadik gólt, ami szintén egy kontra támadásból volt.

A harmadik harmad kétes játékvezetői ítéletek mellet zajlott le, sikerült kiegyenlíteni az ellenfélnek és az utolsó percben ismét egy kontra támadásból gólt szerzett a szegedi csapat. Igy sajnos 5-4-re alulmaradtunk az ellenféllel szemben.

 

Vasárnap:

U8 Sárga torna – Tüskesátorban

Preisinger Dorka:

A mai sárga tornán nagyon jól szerepelt u8-as csapatunk. Rengeteg szép gól született, fantasztikus volt a kapus teljesítmény és minden tudásukat kitették a jégre, amit csak tudtak. Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre.

U12 Pirates – DAB – Tüskesátorban

Roczanov Zsolt:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést 16 másodperc alatt sikerült betalálnunk az ellenfél kapujába. Bár a Dunaújváros tavaly a Kék bajnokságban indult és idén is hasonló színvonalat képviselnek kifejezetten jól helyt állt a csapat. Mind a 17 játékosunk példásan küzdött végig és azt is külön kiemelném, hogy míg az ellenfél 11 kiállítást kapott addig a mieink mindössze 1-et. Ez is mutatja, hogy bármilyen kemény is a meccs a gyerekek nem veszik fel a durva játék stílust, játszák tovább a saját játékukat. Összegezve teljesen meg vagyunk elégedve a csapattal és ezekből építkezünk tovább.

U16 – Győr

Gömöri Csaba:

Sajnos a mérkőzés nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Az egyik játékos súlyosan megsérült, ugyanis a Győr erős hokit játszott. Az első és második harmadban 3 találatot tudtunk szerezni, azonban a Győr a második harmad végére egyenlíteni tudott, majd a harmadik harmadban még kettő gólt tudott szerezni. Így a végeredmény 5-3 lett a Győr javára.

 

Az EWHL csapatunk Pozsonyban lépett jégre, ahol 3-1-es végeredménnyel győzni tudott ellenfele ellen.

Kép: Somogyi Viktor

Navigáció