DEAC-HKBP 4:1 – összefoglaló

A srácok tegnap Deberecenbe látogattak, ahol a DEAC csapatával csaptak össze a jégen.

Egy igazán izgalmas és fordulats mérkőzésnek indult az első harmad. Mindkét csapat sok helyzetet alakított ki a másik térfelén, azonban ezt egyik csapat sem tudta gólra váltani az első 20 percben.

A másdik harmadban sajnos a hazai csapat szerezte meg az első gólokat, ezzel a vezetést. A 22. percben Jakub Izacky szerzett korongot és talált vele a hálóba. (1:0) A 32 percben Charles Graaskamp szerezte meg a hazaiak második gólját. (2:0)

Az utolsó játékrészben a 42. percben Vladislav Kuleshov talált a hálóba. (3:0) A 44. percben szereztük a szépítő gólunkat. Kreisz Brúnó juttatta a hálóba a korongot Majoross Barnabás és Szappanos Dávid összejátszásából. (3:1) A mérkőzés utolsó gólját az 58. percben Jakub Izacky szerezte, ezzel kialakítva a 4:1-es végeredményt.

Próbáltam j formációkat és felállásokat is behozni ebbe a mai meccsbe, hogy meglássam, hogyan működnek, amiket esetleg a középszkaszban lehetne használni. A DEAC a hiányzók ellenére nagyon jól játszott, de azt gondolom mi is megtettük ami tőlünk tellett. Természetesen ide is úgy jöttünk, hogy győzni szeretnénk, de nem állunk meg, dolgozunk tovább, hogy ez a következő meccsen összejöjjön: Összességében bizakodó vagyok a középszakaszt illetően. – Jens Brändström vezetőedző

Navigáció