Bravúros győzelem a Tüskecsarnokban

Február 21- én szerdán, OB I mérkőzést játszott női csapatunk a Gepárd Girls ellen. A lányok hatalmas fölénnyel diadalmaskodtak a Tüskecsarnokban. A legutóbbi találkozásnál is sikerült legyőznünk az ellenfelet idegenben, ezért most is bíztunk a sikerben.

A meccs első felében 2 gólt lőttünk, Dabasi Réka és Horváth Tifani Kitti jóvoltából. Előnyünket folyamatosan növelve 4 gól talált be a második harmadban. Így 6-0 volt az állás a hazaiak javára az utolsó harmad előtt. A végső felvonásban folytatódott a gólzápor. Dabasi Réka még 2 gólt, Horváth Tifani Kitti még 1 gólt tett hozzá a sikerhez, ezen felül Ungvár Rebeka, Rónai Alexandra és Somogyi Vivien is betalált a kapuba. A végeredmény 12:0 lett a KMH javára.  Így Németh Anikó Krisztina kapusunk, gól nélkül zárta a meccset.

Szilágyi Levente a lányok edzője, összegzett a mérkőzés után:

˝Jó iramban kezdtük a meccset, a lányok végig koncentráltak voltak és a folyamatos gólszerzés még több lendületet adott nekik a folytatáshoz és a megújuláshoz. A megbeszélt taktikát tökéletesen betartották. Külön öröm volt, hogy fiatal játékosainknak is folyamatos cserét és lehetőséget tudtunk biztosítani, így ők is kitudták hozni magukból a maximumot.˝

 

Gratulálunk a lányoknál, további szép sikereket kívánunk a jövő heti Final Fourra is, ami szintén a Tüskecsarnokban lesz megrendezve.

 

Navigáció