Bajnokok az amatőr csapataink!

Nemrég még arról írtunk, hogy az amatőr csapataink, mind döntőt játszanak 5 különböző bajnokságban. Mostanra befejeződött a bajnokság és a hétvégén megnyertük az idei 5. bajnoki címet. Így ötből öt a végső mérleg. Bár az OB III döntője rendkívülire sikerült így is felhőtlen az örömünk.

Az OB II-es bajnokságban sorozatban 5. aranyérmét nyerte a KMH csapata Bóta Gusztáv és Gömöri Csabai vezényletével. A döntőn két mérkőzés alatt győzték le a MAC-ot, nagyon szoros és gól gazdag mérkőzésen végül mi ünnepelhettünk. Nagyon szép teljesítmény ez az edzőktől és a játékosoktól. Nagyon büszkék vagyunk erre az 5 éremre. Reméljük jövőre a 6. aranyérmünket ünnepelhetjük majd.

Az OB III-as bajnokságnak most hétvégén lett vége. Sorozatban 5 döntőt játszottak 2014-óta, melyből 4-et aranyéremmel a nyakukban zártak. Ez volt a 6. döntő és az 5. aranyérem, ami szintén a Bóta-Gömöri edzőpáros sikerességét mutatja. Az ellenfél a döntőben a Hargitai Farkasok csapata volt. Az első mérkőzést Érden játszották, ahol végletekig kiélezett mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. A második harmad végén még a Farkasok vezettek 4-1-re, végül szétlövéssel 5-4-re megnyertük az első mérkőzést. A második mérkőzés ugyan szombatra volt kiírva, de a bajnokságot már pénteken lezárták. A Hargitai Farkasok feladták a döntőt, így meg sem adták maguknak az esélyt a végső győzelemre. Az első mérkőzést tekintve biztosan egy nagyon szoros és izgalmas döntő lett volna. Sajnáljuk, hogy így alakult, de az egész éves teljesítmény és a játékosok tudása önmagáért beszél. A kupát és az érmeket szombaton egy barátságos OB II – OB III edzőmérkőzés végén kapták meg a játékosok. Jó hangulatú lezárása volt ez a bajnokságnak.

Az OB IV A bajnokságban szintén Bóta Gusztáv vezetésével illetve Gömöri Csaba edzőnk részvételével az Újpesti Ragadozókat győztük le két mérkőzésen. Az első meccs egy szorosabb játékot hozott 3-1-re, míg a második mérkőzésen 7-2-re múltuk felül a Ragadozókat.

Vitárius Károly két csapata az OB IV B és OB IV C bajnokság aranyérmesei lettek. Az OB IV B-ben a Flashes a Zima csapatával játszotta a döntőt. A végeredmény 5-3 és 4-7 lett. Míg az OB IV C-ben a DJK SE csapata volt a végső ellenfél, akikkel szemben két meccsen 4-3-ra majd 2-5-re nyertünk.

Továbbá indult még az egyesület keretein belül egy különleges csapatunk. Ők is kiválóan teljesítettek a szezon során.

IT ON ICE HOKIKLUB BUDAPEST

Az IT ON ICE HOKIKLUB BUDAPEST csapata, Rusznyák Szilárd edző vezetésével megnyerte az OBIV/A rájátszás helyosztó szakaszának 4. mérkőzését is a Szigeti Bikák csapata ellen. A nehéz kezdés (4:0) után parádés folytatás és befejezés következett, 5:7 arányban nyertünk! Az IT ON ICE HOKIKLUB BUDAPEST ezzel veretlenül zárta az OB IV/A helyosztó szakaszt.

Gratulálunk az összes csapatunknak a teljesítményhez! Jövőre ugyan itt ugyan így!

Hajrá KMH!

Navigáció