Bajnok csapat! 6-3-ra nyertünk a MAC ellen az OB1-ben

A tegnapi a napon a lányok lejátszották a második OB1 döntőjüket is a MAC Budapest Marilyn csapatával, ahol 6-3-as győzelemmel sikerült megnyerniük a bajnokságot!

Az első harmadban a lányok nem kímélték az ellenfelet, és ezzel biztosították be magukat a meccs hátralevő részére. Az 5. percben Stróbl Lara (assist: Horváth Dominika, Ungár Rebeka) kezdte meg a gólzáport a MAC kapujánál. A 10. percben Averi Nooren (assist: Kaitlin Lowy) szerezte a következőt. A 20. percben két gól is született, elsőzör Sarah Knee, majd Averi Norren jutottak át az ellenfél védelmén.

A második harmadban azonban a MAC is erőre kapott és két gólt is szereztek.A 34. percben Gasparics Fanni, a 36. percben pedig Mayer Fruzsina szereztek találatot. 

A harmadik harmad elején jobban feljött az ellenfél, mint azt idegzettel könnyen lehetne bírni. A 43. percben Gasparics Fanni talált be ismét, ezzel 4-3ra felhozva az eredményt. Ezek után szerencsére sokat nem kellett várni, hogy ismét kellő előnyünk legyen, a 47. percben Huszák Alexandra (assist: Jókai-Szilágyi Kinga, Kiss-Simon Franciska) szerzett találatot. A mérkőzés ezek után eldől ni látszott, de a biztonság kedvéért a 60. percben még Averi Nooren szerzett egy találatot.

Szép volt lányok!% Hétvégén irány az EWHL Final Four, ahol hasonlóan szép eredményekre számítunk. Mivel a KMH és a MAC két külön elődöntőt játszik, még az is megtörténhet, hogy ez a meccs vasárnap az EWHL döntőben fog folytatódni.

Hajrá KMH!

Navigáció