Az első hazai mérkőzés összefoglalója

Tegnap lezajlott az ERSTE Liga első hazai mérkőzése számunkra. A Fehérvári Titánokat fogadtuk itthon.

Az első harmadban mindkét csapat lassabb tempóval kezdett és inkább a taktika dominált, mint a testi erő, vagy a gyors letámadások.

A szünetről visszajőve a második harmadban már mindkét csapat tempósabb játékra váltott, ebből született meg az első gól. A Fehérvári Titánok Játékosa Cambpbell Colin Keith talált be a hálóba a 35. percben. (0:1). Ezután még ebben a harmadban, szintán a Fehérváriak embere, Kovács Alex juttatta a korongot a hálóban a 37. percben (0:2).

Az utolsó játékrészre a nagy elszántsággal jöttek ki a fiúk, és szinte csak a fehérvári térfélen zajlott a mérkőzés utolsó része. Nem kímélték őket, sok helyzet volt. Ebből egyet a 43. percben Szűcs István gólra is váltott, így alakult ki a 1:2-es végeredmény.

A csapat vezetőedzőjét, Gröschl Tamást is megkérdeztük, mit gondol a mérkőzésről:

„Örülök, hogy az utolsó harmadban is ennyire tudtunk küzdeni. Vannak problémák, amiket meg kell oldani, illetve néha egy kis szerencsére is szükség van, ami sajnos ma nem állt mellénk. De úgy gondolom ez a mérkőzést nem a mi tudásunkon múlt, ezért bizakodó vagyok a hétvégi Gyergyó illetve Csíkszereda ellen mérkőzéssel kapcsolatban.”

Navigáció