A MAC csapata nyerte az OBI-es döntő második mérkőzését!

Kedd délután a női OB1 csapatunk lejátszotta a döntő második mérkőzését a MAC Budapest együttese ellen, ahol hosszabbításban a MAC csapata vihette el a győzelmet. A mérkőzés végig fordulatokkal teljes volt.

Az első harmad során Kiss-Simon Franciska megszerezte a HKB első találatát, így 1-0 ás vezetéssel mehettek a lányok a szünetre. A második játékrészben mind a kettő csapat találatot szerzett, így 2-1 es vezetéssel álltak neki a 3. játékrésznek. Pár perccel a harmad kezdete után ismét mind a kettő csapat 1-1 góllal tudta növelni a mérkőzés állását, majd az utolsó kettő percben a MAC csapata betalált a HKB kapujába, így 3-3 as eredmény alakult ki, tehát hosszabbításra került sor. A negyedik játékrész utolsó kettő percében a MAC csapata ismét eredményes volt és Jókai Szilágyi Kinga belőtte a döntő gólt a HKB kapujába, beállítva így a 4-3 as végeredményt az ellenfél javára.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken tudjátok megtekinteni:

https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/72237

Az OBI-es bajnoki cím, így még szabad maradt és a következő mérkőzésen fog kiderülni, hogy melyik csapat nyeri el.

 

A következő mérkőzés információit itt találjátok:

Időpont: 2023.03.16

Bemelegítés: 12:00

Korongbedobás: 12:30

Helyszín: Tüskesátor

Online stream: https://www.youtube.com/results?search_query=kmh+media

Várunk mindenkit szurkolni a Tüskesátorba, aki pedig otthonról szeretné követni a mérkőzést, a KMH Média YouTube oldalán megteheti! 😊

 

Hajrá HKB! Hajrá Lányok!

Navigáció