A hétvégén megkezdődnek az amatőr bajnokságok

A mai nappal megkezdődnek a szezonban az amatőr csapatok bajnokságai is, amikben az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több csapatunk érdekelt. A KMH rendelkezik OB II-es, OB III-as, OB IV A, OB IV B és OB IV C csapatokkal, akik a tavayi év sikerei után idén is a legfényesebb éremre hajtanak!

A mai napon (10.09. Péntek) az OB IV A csapatunk kezdi meg abajnokságot a Warriors Jászberény csapata ellen a Tüskesátorban.

A szombati napon az OB IV C bajnokságban Flashes B csapatunk játszik majd a Táti tigrisek ellen szintén hazai pályán.

Vasárnap kettő mérkőzés is megrendezésre kerül. 

OB II-es csapatunk idegenben kezdi meg a bajnokságot a Worm Angels csapata ellen Dunaújvárosban. OB III-ban pedig egy KMH-KSI mérkőzésért izgulhatunk.

A szezonkezdés aprópójából az edzőket is megkérdeztük, hogy sikerült a felkészülés, és milyen szezonra számítanak az amatőr csapatokat illetően.

Bóta Gusztáv OB III, OB IV A vezetőedző:

A felkészülés most szerencsére úgy alakult, hogy hosszabb ideje van jegünk a szezonban és ennek köszönhetően magas óraszámban tudtunk jégen edzeni. Edzőmeccseket is játszottunk az edzések mellett, hogy formába jöjjünk. Mindegyik csapattól azt várjuk, hogy éremért, legjobb esetben aranyért küzdjön, úgy ahogyan tavaly is, és erre minden esélyünk meg is van. Bizakodunk abban, hogy végig fogjuk tudni játszani a szezont és nem szakítja félbe ismét a vírus.

Az OB III ésOB IV A csapatok nagy része a korábbi évekből is jól ismert, megmaradt szerencsére a régi csapat. Az OB II-ből uj csapatot építünk és nagyon sok új fiatal játékosunk van, akik csatlakoztak a csapathoz. Emellett új edzőt is kapott a csapa Gömöri Csaba személyében.

Vitárius Károly OB IV C, OB IV B vezetőedző:

Aminek nagyon örülök, hogy sikerült összehozni egy edzőtábort a két csapatnak. El tudunk kezdeni az edzéseket egészen korán és nyár óta folyamatosan tudtunk készülni. Heti 1 stabil edzés mindegyik csapattal szerencsére megvan. Minden időt kihasználtunk, több edzőmeccsel is kiegészítettk az edzéseket. A csapatlétszámok jelenleg jók, reméljük nem lesz megbetegedés a csapatokban, és nem fog emiatt csökkenni a csapat.

Erős bajnokságra számítunk, de jó eredményekre. A sráck eltökéltek, így erre minden esélyünk megvan.

Szurkoljatok Ti is amatőr csapatainknak!

Hajrá KMH!

Navigáció