A Gyergyói HK-nál és a Corona Brasovnál jártunk-hétvégi összefoglaló

Az elmúlt két napban az ERSTE Ligában a srácok a Gyergyói HK-val és a Corona Brasov csapatával mérkőztek meg. Mindkét napon nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk. Tegnap a Gyergyó ellen hosszabbításban, ma a Brasov ellen pedig büntetőkkel dőlt el a mérkőzés.

2019.12.06.-Gyergyói HK-Hokiklub Budapest 

Az első harmadban nem talált egyik csapat sem fogást a másikon, így az gól nélkül végződött.

A második játékrészben jelentős előnyre sikerült szert tennünk. A 30. percben Kristoffer Pihlqvist talált elsőként hálóba. (0-1) Őt követte a 32. percben Szűcs István találata. (0-2)

A hamradik harmadban a gyergyóiak egyenlítettek. A 44. percben Péter Zsolt (1-2), a 46. percben pedig Góga Attila találatával. (2-2)

Ezzel kiharcolva a hosszabbítást, ahol a 64. percben Matthew Rupert találatával dőlt el a mérkőzés. (3-2)

2019.12.07.-Corona Brasov-Hokiklub Budapest

Már az első harmadban sikerült megszereznünk a vezetést. A 6. percben Michal Satek talált a hálóba. (0-1) Őt Szűcs István követte, aki a 12. percben szerezte meg a második találatunkat. (0-2) A 16. percben Cody Fowlie találatával szépítettek a hazaiak. (1-2)

A második harmadban először hazai egyenlítés történt. A 29. percben Roberto Gliga talált a hálóba. (2-2) A 35. percben azonban Szűcs istván találatával visszaszereztük a vezetést a szünet előtt. (2-3)

Az utolsó játékrészben Joona Manninen segítette további előnyhöz a csapatot az 50. percben. (2-4) Az 52. percben Daniel Tranca (3-4), az 55. percben pedig Mircea Constantin találataival egyenlítettek a brassóiak. (4-4)

Ezzel a továbbítást kiharcolva maguknak. Azonban a hosszabbításban nem bírt egymással a két csapat, így büntető lövésekre került a sor, amiben most a hazaiak voltak a jobbak, így végül Roberto Gliga találatával 5-4 lett a végeredmény.

Szép volt Fiúk!

A következő meccsünk 20-án lesz, végre valahára újra hazai pályán a Dunaújváros ellen, gyertek minél többen szurkolni!

Hajrá Hokiklub Budapest!

 

 

Navigáció