Így teljesített a HKB a hétvégén

A hétvégén rengeteg mérkőzésnek adott helyszínt a Tüskesátor, ezenfelül idegenbeli mérkőzésekből sem volt hiány.

Az alábbi mérkőzések kerültek megrendezésre, amelyeket az edzők így értékeltek:

 

12.17 Szombat

U10 Sárga torna – Tüskesátor

Keszthelyi Zoltán, vezetőedző

„A hétvégén U10 Sárga tornát rendeztünk, hazai színekben. Sok gyerek lebetegedett, így 6+1 emberrel tudtunk kiállni. A torna elején azt kértem mindenkitől, hogy az első perctől kezdve fókuszáljon 100%-an, a védekezésre fektetjük elsősorban a hangsúlyt, tegyen meg mindent az eredményes szereplésért, valamint érezzék jól magukat.

Az első kettő mérkőzésen sok korcsolyázással és lövéssel sikerült az ellenfél fölé kerekedni. A harmadik és negyedik mérkőzésen kijött a sok edzésmunka eredménye, ugyanis erőnléttel nem volt gond és okos megoldásokon keresztül szép passzjátékot tudtunk játszani, amelyek alkalmanként gólra is váltottunk. A csapat végig küzdött és mindenki megtette a tőle telhetőt. A kapus magabiztos védése erőt adott az egész csapatnak a torna folyamán.

Összeségében büszke vagyok minden résztvevőre, ugyanis egy igazi csapatjátékot láthattunk a hétvége folyamán. Talán az idény egyik legjobb tornája volt, ugyanis fegyelmezetten, nagy intenzitással és okos helyzetmegvalósításokkal tudtunk végig játszani, aminek meg is lett az eredménye.”

U14 – DHK: 7-8

Francsics Bence, vezetőedző

„Szombaton az utolsó alapszakasz mérkőzésünket játszottuk a Tüskesátorban. Mivel ez a mérkőzés számunkra „tét nélküli volt”, így több „B”-s illetve U12-es játékos kapott lehetőséget. Az első két harmadban az ellenfél megérdemelten szerzett vezetést, nem voltunk fókuszban és sok hibával játszottunk. A harmadik harmadban magukra találtak a játékosok és 3-7-es állást visszahoztuk 7-7-re, így hosszabbításra tudtuk vinni a mérkőzést. Sajnos a hosszabbítást emberhátrányban kezdtük meg amit gólra is tudott váltani a debreceni csapat.”

U18 – OHA: 3-1

Dorner Benjamin, vezetőedző

Alapvetően jól kezdtünk, bár az eredmény nem ezt tükrözte. A későbbiekben nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfélre és a kapura lövésben is erősebbek voltunk. A helyzetek kihasználásával ismét hadilábon álltunk, de végül sikerült megtalálni a góllövő pálcánkat, így miénk lett a három pont.

 

12.18 Vasárnap

U8 Kék torna és Sárga torna a Tüskesátorban

Az U8 korosztály mozgalmas hétvégével zárta az év tornasorozatát. Szombaton két csapattal a Veresegyházi pálya megnyitását ünnepeltük két másik ellenféllel. Jó hangulatú mérkőzésekkel és a végén egy kis ceremóniával zártuk a napot. Vasárnap hazai tornán is és Dunakeszin is jártunk egy-egy csapattal, ahol mindkét csapatunk jól szerepelt. Izgalmas mérkőzések voltak, jó játékkal és jó csapatmunkával fűszerezve. Kapusaink is jó védésekkel járultak hozzá a sikerekhez. Gratulálunk az U8-nak és Kellemes Ünnepeket és további sikerekben gazdag Új Évet kívánunk nekik.”

U12 – KSI

Nochta Kristóf, edző

Nem mondhatom, hogy ezen a meccsen a szerencse mellénk állt volna. Sokszor ide-oda pattogtak a korongok és ezekből rendre az ellenfél jött ki jobban. A második harmadot leszámítva egyenlő partnerei voltunk a KSI-nek, ott egy kicsit megtört minket az a gyorsan kapott 2-3 gól. Mindenesetre a srácok nagyon akartak végig és ez pozitív, ettől fognak fejlődni folyamatosan és nekik ez az, ami a legjobban számít.

U16 – OHA: 3-1

Gömöri Csaba, vezetőedző

A mai meccs egy ki-ki mérkőzés volt. Ha az OHA nyer bárhogy, akkor Ők jutnak a csoport legjobb 4 csapata közé és a középszakaszban megküzdhetnek a legjobb 8- ba jutásért, ha mi, akkor nekünk van esélyünk erre.

A meccset jól kezdtük és ez gólokban is végre megmutatkozott. Örülök, hogy a sokat gyakorolt előnyünk szép gólt hozott. Végül 3-0-ás vezetéssel vonultunk a szünetre. Hetek óta ilyenkor kezdünk el rosszul hokizni, ez most is így volt. A második játékrészben érthetetlen módon magunknak nehezítettük meg a meccset, így 1-0- ra nyerte az ellenfel ezt a harmadot.

A második szünetben mindent megpróbáltunk kollégámmal, hogy biztassuk a csapatot. Sajnos egyénileg akarta mindenki megnyerni ezt a találkozót, ami ezen a szinten már nem működik. Fegyelmezetlenül hokiztunk, ezzel izgalmassá tettük a mérkőzést.  Végül a szerencse, illetve a  kiváló kapus teljesítmény kellett a győzelemhez.

Végül 15 ponttal bejutottunk a középszakasz hat csapata közé és így esélyünk van a legjobb nyolcba jutni a középszakaszban. Azonban ehhez sokkal jobb hoki kell. Fejben főleg és a csapatjátékot, illemjátékot erősíteni kell. Ezen dolgozunk az ünnepek között és január első hetében. Azt gondolom képesek vagyunk megújulni es eredményesebben, kevesebb hibával jégkorongozni.

Minden játékosomnak és a stábtagnak Boldog Karácsonyt kívánok. Hajrá HKB!

 

A következő hétvégén az ünnepek miatt nem lesznek mérkőzések, így ezúton szeretnénk Mindenkinek Meghitt Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni!

Navigáció