7-2-re nyertünk a Vasas ellen – mérkőzés összefoglaló

A tegnapi napon egy nagyon szép mérkőzésen sikerült legyőzni a Schiller-Vass HC csapatát 7-2-re. A fiúk nagyon odatették magukat ami az eredményen is meglátszik.

Az első gólra nem kellett sokat várni, a 2. percben Lakatos Levente szerezte meg a Hokiklubnak a vezetést. (1-0) A 3. percben pedig Kedves Richárd erősített rá az előnyhöz. (2-0) Ezek után sem pihentek a srácok, a 9. percben Mathew Berry-Lamontagna szerezte a csapat következő gólját (3-0), őt követte a 14. percben Michal Satek. (4-0)

A második játékrészben Petres Tivadar kezdte meg a gólok további sorozatát a 26. percben. (5-0) Aharmad további részében nem született több gól.

A harmadik harmadban a 42. percben Szűcs István talált az ellenfél hálójába. (6-0) Az 50. percben jött a szépítés, Schmál Kristóf szerezte meg a Vasas első gólját. (6-1) A mérkőzés az utolsó percig tartogatott izgalmakat. Az 58. percben Izsák Róbert lőtte az utolsó gólunkat. (7-1) A mérkőzés utolsó gólja pedig a 60. percben Pápa Barnabás találata volt. (7-2)

Jens Brändström vezetőedző a mérkőzésről: Miután sikerült elhúznunk enyire az első harmadban nem idegeskedtem a 2. és 3. harmadban. Azt gondolom két felesleges gólt adtunk oda. De természetesen ünnepelni való is volt az öltözőben, hiszen ez egy szép győzelem volt.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt tekinthetitek meg. 

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció