5:0-ra győztük le az Acélbikákat – összefoglaló

A tegnapi napon a srácok a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát fogadták az alapszakasz utolsó hazai pályán játszott mérkőzésére. Korábban is komoly csatákat láthattunk a két csapattól, tegnap azonban egyértelmű fölényben sikerült lejátszani ezt a mérkőzést.

A Hokiklub Budapest utolsó hazai alapszakasz mérkőzését játszotta le ezzel a mérkőzéssel, már csak a Vasasnál játszott idegenbeli mérkőzése van hátra a srácoknak.

A vezetést egészen hamar sikerült átvennie  srácoknak. A 10. percben Lőczi Árpád (assist: Eetu Koski) kapott nagyon jó korongot és juttatta azt be a dunaújvárosiak hálójába. (1:0)

A következő harmadban csak tovább növeltük szerencsére az előnyünket. A 22. percben Reiter Attila (assist: Szűcs István, Lőczi Árpád) szerezte meg a második találatát a csapatnak. A 30. percben pedig Bugár Gábor (assist: Horváth Bálint, Eetu Koski) lőtte be az ellenfél kapujába.

Az utolsó játékrészre nem, hogy alább hagyott volna a lelkesedésük, hanem még rátettek egy lapáttal. A 49. percben Eetu Koski (assist: Otto Linke, Michal Satek) (4:0), az 54. percben Szappanos Dávid (assist: Otto Linke, Petres Tivadar) (5:0) góljaival fejeződött be a mérkőzés.

Ezzel a Hokiklub Budapest fennállása óta először fejezett be mérkőzést kapott gól nélkül. Reméljük ez volt az első, de nem az utolsó ilyen mérkőzés.

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

 

Navigáció