Tovább menetel a DEBL csapatunk!

2023.01.17-én, kedden DEBL mérkőzést játszott Somogyi Vivien együttese a KSI csapata ellen a Tüskesátorban.

Az első harmadban a kapura lövések terén fölényeskedtek a lányaink. Az ellenfél kapujára helyezett nyomás meg is hozta az eredményét, hiszen Szederkényi Lilla gólt is szerzett Schmidt-Natkay Alíz passzából. Az első harmad vége így 1:0 lett a HKB javára.

A második játékrészben a kapura lövések száma már sokkal kiegyenlítettebb volt, azonban a KSI csapatának nem sikerült korongot juttatni Milibák kapujába. Ezzel szemben nálunk először Bán Zsuzsi passzából Szűcs Anita, majd hét perccel később Kolozsvári Angelika is betalált a Schmidt-Natkay Alíztól kapott koronggal. A szünetben így három gólos különbséggel készülhettünk az utolsó játékrészre.

A harmadik harmad ugyan gólt nem hozott, de kiegyenlített gyors játékot igen. Az ellenfél próbált nagyobb nyomást helyezni Milibák kapujára, de ő végig magabiztosan hárította a kapujára érkező lövéseket. Öt perccel a vége előtt a KSI csapatából Keresztény kapott kettő perces kisbüntetést gáncsolásért. Ezt emberelőnyt bár nem sikerült gólra váltani, ennek ellenére nagyon szép és precíz hokit láthattunk a lányainktól.

A mérkőzés végeredménye 3:0 lett, így a lányok megszerezték a győzelemért járó 3 pontot.

A mérkőzésjegyzőkönyvét az alábbi linken tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/1-bundesliga-damen?gameID=474b64f5-e937-46c8-89d7-de2e5da61d06&diviID=11369

Navigáció