A szezon utolsó utánpótlás hétvégi mérkőzései

Elérkeztünk a 2022/23-as szezon utolsó hétvégéjéhez, ami azt jelenti, hogy az utánpótlás csapataink az utolsó bajnoki mérkőzésüket fogják lejátszani a hétvége folyamán. A kisebb korosztályok utoljára idegenben mutathatják meg a tudásukat míg a nagyobb korosztályok lejátsszák az utolsó helyosztó mérkőzésüket.

A hétvége menetrendje az alábbiak szerint alakul majd:

Szombat 03.25.

U10 Sárga Torna

Az utolsó hazai rendezésű MJSZ U10 torna lesz megtartva a Tüskesátorban, ahol a Kárpáti Farkasok, KSI, Vasas és a HKB csapata küzdhet meg egymás ellen.

A torna kezdete: 11:10

 

DVTK Miskolc – HKB U14 Knights

Az idei U14-es bajnokságba összesen 41 csapat nevezett be a szezon elején, így még szebb teljesítmény az, hogy ott lehetünk a legjobb 8 között. A HKB a 6. helyen került be a negyeddöntőbe, ahol az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ellen küzdöttek meg. Azonban sajnos alul maradtak, így az 5-8. helyezésért küzdhettek tovább. 6 helyosztómérkőzés várt a fiatalokra, melyből 5 meccset már lejátszottak. Az eredmények az alábbiak szerint alakultak:

Ajkai Óriások – HKB Knights (3-4)

HKB Knights – FTC (2-6)

HKB Knights – DVTK Jegesmedvék (7:3)

HKB Knights – Ajkai Óriások (6-7)

FTC- Telekom – HKB Knights (7-3)

Most elérkeztek az utolsó helyosztómérkőzéshez, amelyet Miskolcon fognak lejátszani. A 7. helyezésért játszanak szombaton.

Korongbedobás: 15:45

Jégoroszlánok – HKB Warriors

Az U14 Warriors csapatunk utolsó állomásaként Tökölre látogat el, amely 9:30 kor kezdődik.

 

Vasárnap 03.26

U8 Kék Torna

A legkisebb korosztály Székesfehérvára látogat el az idei utolsó hivatalos MJSZ tornájukra. Ahol a Sportországi Cápák, Pólus Pingvinek és a hazai csapat ellen fognak játszani.

A torna kezdete: 10:00

 

U10 Kék Torna

Az U10-es csapatunk Algyőre utazik el, ahol a Kárpáti Farkasok, Sportországi Cápák és a Szeged csapata ellen játszhatnak még egyet utoljára.

A torna kezdete: 15:00

 

U12 Vikings – Magyar Kupa

A szezon második felében már számolták az eredményeket az U12-es Kék bajnokságban. A HKB U12-es csapata a 8. helyen a 2. csoportba került be, az összesített eredmények alapján. A második csoportban az alábbi egyesületek kerültek be: Ifj. Ocskaly Gábor Jégkorong Akadémia, Kárpáti Farkasok, Vasas és a HKB. A csoportunk mérkőzéseit Fehérváron rendezik meg. Az első meccs a hazai csapat ellen lesz, majd onnantól az eredménytől függően fognak jégre lépni a csapatok. Amennyiben a HKB nyer, úgy az 5. helyezésért mehet a küzdelem. Azonban, ha alul maradnak akkor a 7. helyezésért fognak megküzdeni.

A Magyar Kupa kezdete: 14:05

 

HKB U16 – BJA U15

Az U16-os csapatunk is sikeres szezont tudhat maga mögött, ugyanis 32 csapat nevezett be a szezon elején és ebből sikerült bekerülni a legjobb 8 csapat közé.  A HKB ellenfele a negyeddöntő során az első helyen végzett, Budapest Jégkorong Akadémia U16-os csapata volt. Azonban a negyeddöntő során alul maradtak, így szintén az 5-8 helyezésért játszhatnak a helyosztómérkőzéseken. 6 mérkőzés dönti el ki melyik helyezést szerzi meg, amelyből 5 meccset már lejátszottak. Az eredmények az alábbiak szerint alakultak:

HKB U16 – DVTK Jegesmedvék (7-1)

BJA U15 – HKB U16 (1:2)

HKB U16 – Székelyföldi Jégkorong Akadémia (2-4)

HKB U16 – Székelyföldi Jégkorong Akadémia (2-5)

DVTK Jegesmedvék – HKB U16 (5-3)

Az utolsó helyosztómérkőzése következik az U16-os korosztály számára. Ismét a BJA U15-ös csapata ellen küzdenek meg, akik ellen az előző mérkőzésen győzni tudtak. Legideálisabb esetben, ha ismét sikerül győzni a mérkőzésen, úgy a 6. helyet szerzik meg. Azonban, ha döntetlen a mérkőzés állása, úgy a 7. helyet hozhatják el, amennyiben kikapnak, úgy a 8. helyen végeznek.

Korongbedobás: 16:45

Helyszín: Tüskesátor

 

Amennyiben van rá lehetőségetek, gyertek ki szurkolni a hazai mérkőzésekre a Tüskesátorba, aki pedig otthonról szeretné követni a történéseket, az a KMH Média YouTube csatornáján megteheti.

Navigáció