U14 Warriors

KMH B-Jászberény SE: 2-5

A Jászberény csapatát fogadta a szezon utolsó mérkőzésén a Warriors a Tüskesátorban. KMH B-Jászberény SE: 2-5 Eseménynapló: http://www.regi.icehockey.hu/magyar/merkozes.php?mit=27104

Posted in U14 Warriors | Leave a comment • Rusznyák Szilárd, vezetőedző
  Szilárd az U14-es korosztály vezetőedzője, a Knights trénere. 2000-ben kezdett jégkorongozni az Újpest csapatában. 2007-ben részt vett az U20-as világbajnokságon. Egy lengyelországi lehetőséggel élve egy évet légiósként töltött egy extraligás csapatban és az 1. osztályban is pályára lépett. Egy év elteltével tért haza, majd csatlakozott a Miskolci Jegesmedvékhez. 2013-ban fejezte be a játékos pályafutását. 2008/09-ben elvégezte a TF B licences edzői képzését, eközben a Miskolc női csapatát edzette és az utánpótlás edzésein is részt vett. Később több egyesületnél dolgozott. Célja, hogy a KMH-nál évről-évre jobb eredményeket érjen el csapatával.
  rusznyak@kmh.sport.hu
 • [

 • Galsi Péter, másodedző
  Peti az U14 Warriors vezetőedzője. 1991-ben Székesfehérváron született. Itt kezdett megismerkedni a jégkorong sportágával, 1999 és 2010 között versenyszerűen jégkorongozott, Mol Ligában és Magyar Kupában is játszott. 2013-tól edzői igazolvánnyal rendelkezik, ekkor került a KMH-hoz is. Többszörös OB III magyar bajnok a KMH játékosaként. Jelenleg a KMH-n kívül a magyar válogatott U13-mas korosztályával is foglalkozik, valamint jégkorong bíróként is tevékenykedik.
  galsi@kmh.sport.hu

Navigáció