Szlovák 2 Liga / Magyar Kupa

MK: Hokiklub Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák: 0-5

Szerdán lejátszotta első hazai Magyar Kupa selejtező mérkőzését a Tüskecsarnokban felnőtt férfi csapatunk. Az ellenfél a Dunaújvárosi Acélbikák csapata volt. A mérkőzés után Sille Tamást kértük, hogy értékelje az összecsapást: „Lassabban kezdtük a meccset, túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, aki kihasználva ezt uralta a játékot az első 10 percben. A harmad második felében már felvettük a … MK: Hokiklub Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák: 0-5 folytatása

Posted in Hírek, Kiemelt, Szlovák 2 Liga | Leave a comment

Balla Norbert

Berendi Dominik

Dorner Benjámin

Fekti Ádám

Fodor Zoltán

Fülöp László

Hajek Márk

Kaiser Vilmos

Ódry tamás

Rull Henrik

Sándorffy Richárd

Szabó Dániel

Szabó Gergő

Vajda Zsolt

Varga Olivér


  • Sille Tamás, vezetőedző
    Tamás egyesületünk szakmai igazgatója és vezetőedzője. Szlovákiában született, ott kezdett jégkorongozni. 1990-ben mutatkozott be a Slovan Bratislava csapatában, játszott a Skalica-ban, a HC Csíkszeredában, a Budapest Starsban és 2000-től visszavonulásáig Székesfehérváron.
    2003-tól 105 alkalommal volt magyar válogatott, tagja volt az első A csoportos részvételt kivívó legendás szapporói csapatnak is. 2013-ban vonult vissza az aktív játéktól, azóta edzőként többek között a magyar felnőtt és utánpótlás válogatottak mellett dolgozik folyamatosan.
    sille@kmh.sport.hu

Navigáció