U8 Hurricanes
 • Vitárius Károly, vezetőedző
  Karcsi 7 évesen lépett először jégre, ettől kezdve rengeteg sportágat kipróbált, de a jégkorongozáshoz maradt igazán hű a mai napig. 22 éves koráig versenyszerűen sportolt, majd edzőként kezdett tevékenykedni. Különböző edzői tanfolyamokat és továbbképzéseket végzett el, majd a TF-en (mai nevén Testnevelési Egyetem) sportedzői végzettséget szerzett jégkorong sportágban. 2009 óta dolgozik egyesületünknél; Karcsi vezeti a HokiSulit és az U8 csapatot, tehát ő tanítja meg a legkisebbeknek az alapokat. Fontosnak tartja a gyermekek sportos életmódra való nevelését, melyet játékos, jó hangulatú edzéseken igyekszik megvalósítani.
  vitarius@kmh.sport.hu

 • Somogyi Vivien, segédedző
  Vivi a magyar nemzeti válogatott támadója, korábban a MAC és a Marilyn HC játékosa volt, 2014 óta egyesületünk tagja. Korábban A csoportos U18-as világbajnokságon is részt vett, majd 2013-ban Aucklandben a felnőtt világbajnokságon az olaszokkal játszott mindent eldöntő mérkőzésen az első góljával nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a divízió 1-be feljutott a csapat. Vivi ebben a szezonban EWHL és OB I csapatunkat erősíti játékosként, edzőként pedig Vitárius Károly munkáját segíti a HokiSuli és U8 korosztályoknál, valamint az közelmúltban debütált U8-U10 korú KMH Girls csapatának felkészülését irányítja Ungár Rebekával együtt.

 • Ungár Rebeka
  Rebi 2003-ban kezdett a Fradiban jégkorongozni, majd több különböző hazai csapatban is játszott, 2013 óta a KMH játékosa. Válogatottként 2012-ben egy Kazahsztán elleni gólpasszal segítette az U18-as válogatottat a selejtezőben, majd jégre lépett az U18-as válogatott A csoportba jutásakor Norvégiában és rá egy évre az elitben is, Finnországban. 2013-ban a felnőtt vb-n Ausztrália ellen gólpasszt adott, akkor meg is választották a mérkőzés legjobbjának a később divízió 1-be feljutott csapatban. Rebi az U8-U10 korú játékosainkkal foglalkozik, azon belül is elsősorban a csupa lányból álló KMH Girls-t irányítja Somogyi Vivivel közösen.