Girls
 • Fodor Zoltán, vezetőedző
  Zoli hét évesen kezdett el jégkorongozni az UTE-ben. 2011-ig többek között a Sztároknál és a MAC-nál is játszott, majd a 2011/2012-es szezonban az észak-amerikai GMHL-ben töltött egy szezont a Bobcaygeon Bucksnál. Utána Mol Ligában és osztrák U20 bajnokságban is versenyzett. 2013 óta foglalkozik edzősködéssel. Női utánpótlás és OB II csapataink, valamint az osztrák női bajnokságban induló DEBL csapatunk vezetőedzője, emellett az EWHL csapatunk másodedzője. Zoli játékosként is aktív; a Hokiklub Budapest Szlovák 2 Ligában szereplő csapatunk tagja.
  fodor@kmh.sport.hu

 • Somogyi Vivien, segédedző
  Vivi a magyar nemzeti válogatott támadója, korábban a MAC és a Marilyn HC játékosa volt, 2014 óta egyesületünk tagja. Korábban A csoportos U18-as világbajnokságon is részt vett, majd 2013-ban Aucklandben a felnőtt világbajnokságon az olaszokkal játszott mindent eldöntő mérkőzésen az első góljával nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a divízió 1-be feljutott a csapat. Vivi ebben a szezonban EWHL és OB I csapatunkat erősíti játékosként, edzőként pedig Vitárius Károly munkáját segíti a HokiSuli és U8 korosztályoknál, valamint az közelmúltban debütált U8-U10 korú KMH Girls csapatának felkészülését irányítja Ungár Rebekával együtt.

 • Ungár Rebeka, segédedző
  Rebi 2003-ban kezdett a Fradiban jégkorongozni, majd több különböző hazai csapatban is játszott, 2013 óta a KMH játékosa. Válogatottként 2012-ben egy Kazahsztán elleni gólpasszal segítette az U18-as válogatottat a selejtezőben, majd jégre lépett az U18-as válogatott A csoportba jutásakor Norvégiában és rá egy évre az elitben is, Finnországban. 2013-ban a felnőtt vb-n Ausztrália ellen gólpasszt adott, akkor meg is választották a mérkőzés legjobbjának a később divízió 1-be feljutott csapatban. Rebi az U8-U10 korú játékosainkkal foglalkozik, azon belül is elsősorban a csupa lányból álló KMH Girls-t irányítja Somogyi Vivivel közösen.

Navigáció