EWHL / OB I

Magyar Kupa győztes női csapatunk!

Szombaton rendezték meg a Jégpalotában a 2017-es női Magyar Kupát. A mieink az elődöntőben az Angelst verték 25:0 arányban, majd a Gepárd ellen 12:1-re diadalmaskodva, magabiztosan zsebelték be a Kupát. A bajnok csapat tagjai: Tóth Enikő, Kerekes Kármen, Pál Vanda, Ungár Rebeka, Horváth Dominika, Horváth Tifani, Pintér Hanna, Dabasi Réka, Szamosfalvi Petra, Averi Nooren, Horváth … Magyar Kupa győztes női csapatunk! folytatása

Posted in Kiemelt, OB I Női | Leave a comment

Hibátlan mérleggel OB I bajnok női csapatunk

Múlthét csütörtök este lejátszotta utolsó mérkőzését egymással a Tüskesátorban a KMH Budapest és a MAC Budapest a női OB I bajnokságban. A találkozót követően egyből bajnokot is avattak; csapatunk hibátlan mérleggel, zsinórban harmadszor hódította el az első helyért járó kupát. Az utolsó összecsapás 9-1-es hazai sikert hozott. A 8. percben már 3-0-ra vezetettünk, amikor a vendégek első és … Hibátlan mérleggel OB I bajnok női csapatunk folytatása

Posted in Hírek, Kiemelt, OB I Női | Leave a comment

Averi Nooren

Dabasi Réka

Egyedi Noémi

Gaitz Hanna

Holzer Bernadett

Horváth Tifani

Horváth Vanessa

Jelena Grkovic

Kantor Esther

Müller Márta

Pál Vanda

Pavuk Petra

Preisinger Dorka

Somogyi Vivien

Szelényi Lilien

Tóth Enikő

Ungár Rebeka

Victoria Vigilanti

 

  • Mika Väärälä (FIN), vezetőedző
    Mika 2016 tavaszán kezdett foglalkozni első osztályú női csapatunkkal. 1988-ban született Finnországban, a Kisakallio Sports Institute-on szerezte meg edzői képesítését a legmagasabb szinten. 15 évet játszott Finnországban, majd a Finn Jégkorongszövetség skill edzője lett. Vezetőedzőként dolgozott az első ligás finn JYP- Jyväskylä csapatánál és az IIHF High Performance Camps-ben.
    2013-tól az osztrák U18 női válogatott vezetőedzője és a felnőttek másodedzője volt. 2015/16-ban a Sabres Wien női csapatának vezetőedzőjeként az EWHL és az EWHL SuperCup Bajnoka lett.

  • Fodor Zoltán, másodedző
    Zoli hét évesen kezdett el jégkorongozni az UTE-ben. 2011-ig többek között a Sztároknál és a MAC-nál is játszott, majd a 2011/2012-es szezonban az észak-amerikai GMHL-ben töltött egy szezont a Bobcaygeon Bucksnál. Utána Mol Ligában és osztrák U20 bajnokságban is versenyzett. 2013 óta foglalkozik edzősködéssel. Női utánpótlás és OB II csapataink, valamint az osztrák női bajnokságban induló DEBL csapatunk vezetőedzője, emellett az EWHL csapatunk másodedzője. Zoli játékosként is aktív; a Hokiklub Budapest Szlovák 2 Ligában szereplő csapatunk tagja.
    fodor@kmh.sport.hu

Navigáció